ΙΔΡΥΤΕΣ

ΙΔΡΥΤΕΣ

VM SAMAEL AUN WEOR

Πρόεδρος-Ιδρυτής του Διεθνούς Γνωστικού Κινήματος.

Είναι ο ιδρυτής στην εποχή μας της Αιώνιας Γνώσεως. Υπό αυτή την έννοια, πρέπει να πούμε ότι ο Δάσκαλος Samael Aun Weor είναι ο συνεχιστής του έργου που ανέλαβαν οι φωτισμένες νοημοσύνη της Ανώτερης Γνώσης, από εκείνους που από αμνημονεύτων χρόνων αποκρυστάλλωσαν μέσα τους τη θεία «Γνώση» ή «Αιώνια Σοφία» και εργάστηκαν για η αφύπνιση της συνείδησης στον άνθρωπο.

Επί 27 χρόνια εργαζόταν εντατικά για τη διάδοση της Γνωστικής Γνώσης.

Έγραψε περισσότερα από 60 βιβλία και έδωσε αμέτρητες διαλέξεις.

Απενσαρκώθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1977.

Περισσότερες πληροφορίες

VM LITELANTES

Ήταν η σύζυγος και η εσωτερική συνεργάτιδα του Master Samael Aun Weor.

Γνωρίζοντας τις καταστάσεις «Jinas», συνεργάστηκε με τον Master Aun Weor στην επιστημονική διερεύνηση του φυτού Elementals που εμφανίζονται στο βιβλίο « Tratise on Occult Medicine and Practical Magic».

Το 1977 ανέλαβε τη διεύθυνση του Διεθνούς Γνωστικού Κινήματος, δουλεύοντας για 21 χρόνια με μεγάλες θυσίες για να διατηρήσει τις διδασκαλίες που άφησε ο σύζυγός της, σε βιβλία και συνέδρια, και να εδραιώσει και να επεκτείνει το Γνωστικό Κίνημα σε όλο τον κόσμο.

Απενσαρκώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1998.

Περισσότερες πληροφορίες

OSIRIS GÓMEZ GARRO

Γιος του Masters Samael Aun Weor και του Litelantes.

Με τον θάνατο της μητέρας του και με ρητή απόφαση του Δασκάλου Λιτελάντες, ανέλαβε τη διεύθυνση του Διεθνούς Γνωστικού Κινήματος. Για 17 χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή αυτού του κινήματος, δουλεύοντας σκληρά για να διατηρήσει το Έργο των γονιών του μέχρι τον θάνατό του στις 20 Φεβρουαρίου 2015. Όπως έλεγε ο Όσιρις: «ΕΙΜΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΟΥ».

«Από τη στιγμή που δέχτηκα την εντολή από το VM Litelantes και το VM Samael Aun Weor, καθώς και από τη White Lodge, να αναλάβω την ευθύνη της Παγκόσμιας Έδρας των Γνωστικών Ιδρυμάτων, προσπάθησα να συνεχίσω να ενισχύω το έργο των Δασκάλων μας , υπό το ακλόνητο σύνθημα της διατήρησης και εδραίωσης του Θεσμού μας. Η IGA λειτουργεί σε αυτόν τον πλανήτη χάρη στη δύναμη του Logos Samael και την επιμέλεια των VM Litelantes, οι οποίοι συνεχίζουν να καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες για να υποστηρίξουν το Μήνυμα της Νέας Εποχής του Υδροχόου, το οποίο είναι το αυθεντικό Μήνυμα του Φωτός, επειδή ανταποκρίνεται στην εντολή του Υψίστου και του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κοσμικής Δικαιοσύνης. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να κρατήσω το Μήνυμα του Υδροχόου χωρίς παραμορφώσεις και όπως ακριβώς το έγραψε ο Δάσκαλός μας Samael Aun Weor. Και γνωρίζουμε ότι η Γνώση ανανεώθηκε σε αυτούς τους καιρούς από την πένα και τον λόγο του Λόγου του Άρη, του Σαμαέλ Αούν Βέορ, του Βούδα Μαϊτρέγια και του Κάλκι Αβατάρα της Νέας Εποχής του Υδροχόου. Γι’ αυτό διατήρησα πάντα, παρά τις πολλές αντίξοες συνθήκες, το έργο του Δασκάλου όπως ακριβώς το παρέδωσε στην Ανθρωπότητα».

INMACULADA UGARTEMENDÍA DE GÓMEZ

Σύζυγος του κ. Osiris Gómez.

Διορίστηκε από αυτόν, ως διάδοχός του στην επικεφαλής της διεύθυνσης του Διεθνούς Γνωστικού Κινήματος.

Από τότε, εργάζεται με αποφασιστικότητα για να διατηρήσει το Έργο των Δασκάλων και το έργο που έκανε ο σύζυγός της επικεφαλής του Γνωστικού Κινήματος».

Scroll to Top