ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στην Πόλη του Μεξικό, ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών με το όνομα Μαρία, κόρη γονιών με ελάχιστους οικονομικούς πόρους, κάποια φορά που η μητέρα του έπεσε άρρωστη, είδε να εμφανίζεται μπροστά σε τρεις γειτόνισσες, ένα πανέμορφο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα, λέγοντας ότι ήταν για να προσφερθούν στην Παναγία για να γιατρέψει την μαμά της.

Το γεγονός σχολιάστηκε πολύ στα περίγυρα και στην γειτονιά όπου ζούσαν.

Μια άλλη φορά το κοριτσάκι πέφτοντας σε κατάσταση έκστασης και παραμιλώντας με λόγια που μόνο εκείνο ήξερε, έκανε να εμφανιστούν δύο μεγάλες πέτρες από ατόφιο χρυσάφι που βοήθησαν πολύ να βελτιωθεί η ζωή των γονέων της.

Μετά από αυτό το εκπληκτικό περιστατικό έδωσε δείγματα διόρασης και προφητειών. Μια μέρα, ένα ζευγάρι την επισκέφτηκε, για να την συμβουλευτεί, επειδή ο άντρας ήταν άρρωστος. Αυτή συγκεντρώθηκε, έκλεισε τα μάτια και λίγες στιγμές μετά εμφανίστηκε στα χέρια της μια κούκλα από κουρέλια, με διάφορες καρφίτσες μπηγμένες στο σώμα. Αυτή προχώρησε στην αφαίρεσή τους και ενώ έλεγε έναν εξορκισμό, πέταξε την κούκλα σε ένα μαγκάλι όπου έκαιγε θειάφι, θεραπεύοντας οριστικά τον γητεμένο άντρα.

Όταν μεγάλωσε, απέκτησε την δύναμη να θεραπεύει μέσω μαγνητικών περασμάτων, έχοντας μακριές ουρές από αρρώστους, που ζητούσαν βοήθεια ή παρηγοριά και τους οποίους θεράπευε.

Scroll to Top